ANGELDUST


ANGELDUST
Θεραπεία αναδόμησης – λείανσης και γυαλάδας με διαμαντόσκονη
Η φόρμουλα της ANGEL DUST είναι σχεδιασμένη για όλους τους τύπους μαλλιών και αναδεικνύει το χρώμα προσφέροντας προστασία, λείανση, βελτίωση της όψης και της υφής σε ατίθασα και όχι μόνο μαλλιά ενώ διευκολύνει σημαντικά το καθημερινό styling
ANGEL DUST ονοµάζεται η νέα γενιά κερατίνης by NANOCURE KERATIN, εµπλουτισµένη µε πραγµατικό διαµάντι! Ο γνωστός σε όλους πολύτιµος λίθος συνδυάζεται µε τα νανοµόρια κερατίνης χαρίζοντας αποτελέσµατα πέρα από κάθε προσδοκία. Τα  διαµάντια 10 βαθµών σκληρότητας στην κλίµακα Mohs και καθαρότητα IF(internally flawless) µετά από την ειδική επεξεργασία και µετατροπή τους σε νανοσωµατίδια εµπλουτίζουν την κερατίνη και τα υπόλοιπα συστατικά όπως έλαιο αρκγαν και εκχυλίσµατα φυτών για να δώσουν µια πλούσια θρέψη. Βασικό χαρακτηριστικό της Αngel Dust είναι η αποκατάσταση της ακεραιότητας της τρίχας µε πρωτεΐνες που διεισδύουν στο φλοιό και ενισχύουν τον πυρήνα, η λείανση µε τα διαµάντια λειτουργεί σαν ασπίδα στην επιδερµίδα προστατέυοντάς την από περαιτέρω ζηµιά ενώ παράλληλα ενισχύει τη λάµψη και λειτουργεί ως anti-frizz για ευκολοχτένιστα µαλλιά µε µεγάλη διάρκεια.

NANOCURE COLLAGEN

 

NANOCURE COLLAGEN
Θεραπεία αναδόμησης – λείανσης και ενυδάτωσης με κολλαγόνο (ιδανικό για ξανθά μαλλιά)
Αναζωογονήστε τα μαλλιά σας με κολλαγόνο!
Nanocure Collagen είναι η απόλυτη θεραπεία για κάθε γυναίκα για να αποκτήσει φωτεινότητα, την αφή και τη λάμψη ενός νεανικού τύπου μαλλιών
Το Nanocure Collagen
• Αναζωογονεί την τρίχα από το εσωτερικό.
• Η τρίχα ανακτά τη φωτεινότητα, την αφή και τη λάμψη ενός νεανικού τύπου μαλλιών.
• Βελτιώνει την ελαστικότητα και την αντοχή της ίνας της τρίχας.
• Βελτιώνει την εμφάνιση των μαλλιών, την εξομάλυνση της επιδερμίδας και αυξάνει τη λάμψη.
• Βοηθά να διατηρηθεί το χτένισμα κατά αόρατο και φυσικό τρόπο.
• Βελτιώνει την εξωτερική εμφάνιση της ίνας των μαλλιών.
• Αυξάνει την λάμψη των μαλλιών.
• Εμποδίζει το φριζάρισμα των μαλλιών.
• Βοηθά στο κράτημα των σγουρών, σπαστών ή ίσιων χτενισμάτων.
• Σε όλους τους τύπους μαλλιών, παρέχει ένα μεταξένιο άγγιγμα, μια χρυσή λάμψη, φυσικό ίσιωμα για πάνω απο 3 μήνες μόνο αν μείνει στο μαλλί 72 ώρες

ΝANOCURE GOLD


ΝANOCURE GOLD
Θεραπεία αναδόμησης – λείανσης και γυαλάδας με ψήγματα χρυσού
To Organic Nanocure 24ct Gold επιτρέπει να απαλλαγείτε από τα σγουρά, καμένα και ογκώδη μαλλιά πετυχαίνοντας άριστα αποτελέσματα με το να θρέψει και να εκτείνει την αντοχή των ινών της τρίχας. Εγγυάται λάμψη, απαλότητα και εμφανώς υγιή μαλλιά. Συνιστάται για όλους τους τύπους μαλλιών.
Αυτή η καινοτόµος φόρµουλα αποτελεί την αιχµή της κερατίνης µε βάση την λείανση και την µείωση του όγκου στο µαλλί.
H ORGANIC NANOCURE GOLD είναι η υψηλότερης ποιότητας Βραζιλιάνικη Κερατίνη ανάµεσα σε όλους τους τύπους κερατίνης που είναι διαθέσιµες σήµερα και προσφέρει µια θεραπεία πολυτελείας µε ρινίσµατα από χρυσό 24 καρατιών καθιστώντας την αποκλειστική επιλογή στα high-end σαλόνια κοµµωτικής σε όλο τον κόσµο.
Ξεχωρίζει για τα µοναδικά αποτελέσµατα που προσφέρει και την αποτελεσµατικότητά της, κερδίζοντας επάξια τη φήµη για την παραγωγή της µεγαλύτερης λάµψης, απαλότητας αλλά και εξαιρετικής διαχείρισης από οποιοδήποτε άλλο τύπο κερατίνης.

KERATIN NANOCURE


KERATIN NANOCURE
Θεραπεία αναδόμησης – λείανσης  με ματ αποτέλεσμα Θεραπεία αναδόμησης – λείανσης και γυαλάδας με ψήγματα χρυσού
Η Nanocure Brazilian Keratin Hair Treatment είναι μια επαναστατική θεραπεία λείανσης & επανόρθωσης των μαλλιώνμε εγγυημένα αποτελέσματα 100%, για όλους τους τύπους μαλλιών !!
Η κερατίνη και ένα διάλυµα διατήρησης "κλειδώνουν" στα µαλλιά, εξαφανίζοντας το φριζάρισµα και ισιώνοντάς τα, δίνοντας λάµψη και µεταξένια υφή.
Η τρίχα αναδοµείται, ενυδατώνεται και η ελαστικότητά της ενισχύεται, δίνοντας στα µαλλιά µια αύξηση του όγκου τους µέχρι και 20%.

KERATIN NANOCURE MILK PROTEIN SUPREME


KERATIN NANOCURE Milk Protein Supreme
θεραπεία κερατίνης

Η Keratin Nanocure Milk Protein Supreme είναι η πρώτη θεραπεία κερατίνης που χρησιμοποιεί υδρολυμένες πρωτεΐνες γάλακτος καθώς και τεχνολογία αμινοξέων.
Ο εμπλουτισμός αυτών των στοιχείων παρέχει ιδιότητες στα μαλλιά όπως:
•Εκθαμβωτική λάμψη.
•Απαλότητα και αναζωογόνηση.
•Το υψηλό ποσοστό των νανομορίων κερατίνης έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη διεισδυτικότητα στον φλοιό της τρίχας.
•Η Milk Protein λειτουργεί σαν ασπίδα για τα μαλλιά σας και προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία χάρη στην πρωτεϊνική επίστρωσή της.
Η νέα αυτή τεχνολογία προέρχεται από 100% φυσικά συστατικά και παρέχει ισχυρή λείανση, μεταξένια απαλότητα και ίσια υγιή μαλλιά χωρίς φριζάρισμα παρατείνοντας τα αποτελέσματα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα
Τα μαλλιά σας εμπλουτίζονται με ένα σύμπλεγμα πρωτεϊνών ικανό να σας προσφέρει ανεπανάληπτη λάμψη, δύναμη και ανθεκτικότητα, ενώ παράλληλα εξαλείφει το φριζάρισμα, χαρίζοντας υψηλό ποσοστό ισιώματος.

KERATIN NANOCURE 3D BRAZILIAN KERATIN TREATMENT


KERATIN NANOCURE
® 3D Brazilian Keratin Treatment θεραπείας λείανσης

Νέο σύστημα πολυδιάστατης θεραπείας λείανσης. Το σύστημα αυτό ήρθε να σας προσφέρει στο μέγιστο τα οφέλη πάνω από 10 διαφορετικών ειδών κερατίνης και πρωτεΐνης συνδυαστικά, εξατομικεύοντας τις δικές σας ανάγκες και δημιουργώντας την προσωπική σας φόρμουλα.
Η συγκεκριμένη θεραπεία ήρθε για να καταστήσει οτιδήποτε γνωρίζαμε μέχρι τώρα απολύτως ξεπερασμένο. Μέχρι και σήμερα οι Θεραπείες λείανσης με κερατίνη λειτουργούσαν μονοδιάστατα αποκλειστικά και μόνο στην εξωτερική στιβάδα των μαλλιών πράγμα το οποίο είχε περιορισμούς και ως προς το αποτέλεσμα αλλά και ως προς την ελευθερία κινήσεων του κομμωτή κατόπιν της εφαρμογής.
Tο 3D System, δημιουργώντας κάθε μα κάθε φορά μια διαφορετικής σύστασης και ισορροπίας cocktail προσαρμοσμένο, ήρθε για καλύψει όλες τις ανάγκες των μαλλιών

Image
Image
© 2018 JoomShaper, All Right Reserved